Toimitustavan ja -kulun valinnassa on ollut tekninen virhe, pahoittelemme asiasta koitunutta harmia!
Search
Close this search box.

Biomin®BioStabil Mays

0,00 

Tehokas ja monipuolinen hetero- ja homofermentatiivisten bakteerien säilöntäaine nurmien, apiloiden, sinimailasen, maissin ja murskeviljan säilöntään.

Ominaisuudet:

  • Optimaalinen vaikutus säilörehun anaerobiseen ja aerobiseen säilyvyyteen
  • Laskee pH:n nopeasti -> vähemmän säilöntätappioita
  • Tehokas eri kasvilajeilla ja rehun kuiva-ainepitoisuuksilla (25 – 65 %)
  • Riittävä etikka- ja maitohapon tuotanto
  • Ehkäisee tehokkaasti säilörehun sekä seosrehun lämpenemistä syöttövaiheessa
  • Alhainen kuiva-aineen, energian ja valkuaisen hävikki
  • Estää Clostridium-bakteerien kasvua
  • Ehkäisee tehokkaasti homeiden ja hiivojen kasvua.

Heterofermentatiiviset bakteerit tuottavat samanaikaisesti tehokkaasti rehun sokerista etikka- ja maitohappoa. Etikkahappo ehkäisee hiivojen ja homeiden
kasvua, mikä parantaa säilörehun aerobista stabiilisuutta ja ylläpitää säilörehun laatua. Lactobacillus brevis tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. Se parantaa käymistä ja ehkäisee kuiva-aine tappioita. L. brevis on taloudellinen pH:n laskija ja se parantaa rehun aerobista stabiilisuutta, sekä säilyttää hyvän maittavuuden rehussa. Lactobacillus kefiri tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. L. kefiri on tehokas pH:n laskija myös happamissa olosuhteissa, jolloin se voi tuottaa etikkahappoa ja propyleeniglykolia myös maitohaposta, jos ruohossa ei ole riittävästi sokeria. Parantaa ja tehostaa erinomaisesti rehun aerobista stabiilisuutta. Homofermentatiivinen bakteeri (Lactobacillus plantarum) tuottaa runsaasti rehun sokerista maitohappoa, joka laskee nopeasti pH:n anaerobisissa (hapettomissa) olosuhteissa. Rehun kuiva-aine, energia-arvo sekä valkuainen säilyvät hyvin, koska prosessissa ei muodostu ylimääräisiä aineenvaihduntatuotteita (esim. CO2).

 

Kysy tarjous, vetagro@vetagro.fi

Pakkauskoko : 200 g (6x200g)
Sisältö : 1k20742 Lactobacillus kefiri (DSM 19455) 1k20744 Lactobacillus brevis (DSM 23231) 1k20718 Lactobacillus plantarum (DSM 19457) Mikrobien määrä: 25 000 milj. (2,5 x 10¹⁰) (cfu)/g Kantoaine: Maltodekstriini
Ohje : “Annospussin sisältö 200 g riittää 50 rehutonnin säilömiseen. 1. Sekoita annospussin sisältö (200 g) 5-10 litraan haaleaa vettä hitaasti sekoittaen 2. Tyhjennä seos tynnyriin tai tankkiin ja täytä vedellä 3. Käyttöannos 1 – 4 l per rehutonni Valmis käyttöliuos suositellaan käytettäväksi 24 tunnin sisällä, viileässä (alle +15 °C) se säilyy jopa 72 tuntia. Säilörehun tulee olla hyvin painotettu ja ilmatiiviisti säilötty aumaan, siiloon tai paaleihin. Syöttö voidaan aloittaa 4 viikkoa sulkemisen jälkeen.”