Tehokas ja monipuolinen hetero- ja homofermentatiivisten bakteerien säilöntäaine nurmien, apiloiden, sinimailasen, maissin ja murskeviljan säilöntään.
Ominaisuudet:
Heterofermentatiiviset bakteerit tuottavat samanaikaisesti tehokkaasti rehun sokerista etikka- ja maitohappoa. Etikkahappo ehkäisee hiivojen ja homeiden
kasvua, mikä parantaa säilörehun aerobista stabiilisuutta ja ylläpitää säilörehun laatua. Lactobacillus brevis tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. Se parantaa käymistä ja ehkäisee kuiva-aine tappioita. L. brevis on taloudellinen pH:n laskija ja se parantaa rehun aerobista stabiilisuutta, sekä säilyttää hyvän maittavuuden rehussa. Lactobacillus kefiri tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. L. kefiri on tehokas pH:n laskija myös happamissa olosuhteissa, jolloin se voi tuottaa etikkahappoa ja propyleeniglykolia myös maitohaposta, jos ruohossa ei ole riittävästi sokeria. Parantaa ja tehostaa erinomaisesti rehun aerobista stabiilisuutta. Homofermentatiivinen bakteeri (Lactobacillus plantarum) tuottaa runsaasti rehun sokerista maitohappoa, joka laskee nopeasti pH:n anaerobisissa (hapettomissa) olosuhteissa. Rehun kuiva-aine, energia-arvo sekä valkuainen säilyvät hyvin, koska prosessissa ei muodostu ylimääräisiä aineenvaihduntatuotteita (esim. CO2).
Kysy tarjous, vetagro@vetagro.fi
Maahantuomme rehuteollisuuden raaka-aineita, erikoisrehuja sekä erityisluvan alaisia eläinlääkkeitä. Yhteistyömme ulkomaalaisten päämiesten kanssa takaa monipuoliset ja toimivat tuotteet sekä ratkaisut. Osallistumme myös aktiivisesti oloihimme soveltuvien tuotteiden kehittämiseen.