Toimitustavan ja -kulun valinnassa on ollut tekninen virhe, pahoittelemme asiasta koitunutta harmia!
Search
Close this search box.

Biomin®BioStabil Plus

79,80 

Biomin®BioStabil Plus sopii hyvin myös hevosten säilöheinän säilöntään. Pidentää avatun paalin säilyvyyttä erinomaisen aerobisen stabiilisuutensa ansiosta. Luomuhyväksytty.

Biomin®BioStabil Plus on biologinen homo- ja heterofermentatiivisten bakteerien seos nurmien, apilan, sinimailasen ja kokoviljan säilöntään. Optimaalinen vaikutus säilörehun anaerobiseen sekä aerobiseen säilyvyyteen. Laskee pH:n nopeasti, vähentää säilöntätappioita. Tehokas eri kasvilajeilla ja rehun kuiva-ainepitoisuuksilla (25-50 %). Korkea maitohapon tuotanto ja riittävä etikkahapon tuotanto. Ehkäisee tehokkaasti säilörehun, sekä siitä tehdyn seosrehun lämpenemistä syöttövaiheessa (erinomainen aerobinen stabiilisuus). Alhainen kuiva-aineen, energian ja valkuaisen hävikki. Estää Clostridium-bakteerien kasvua. Ehkäisee tehokkaasti homeiden ja hiivojen kasvua. Homofermentatiivinen bakteeri (Lactobacillus plantarum) tuottaa runsaasti rehun sokerista maitohappoa, joka laskee nopeasti pH:n hapettomissa olosuhteissa. Rehun kuiva-aine, energia-arvo, sekä valkuainen säilyvät hyvin, koska prosessissa ei muodostu ylimääräisiä aineenvaihduntatuotteita (esim. CO2). Heterofermentatiiviset bakteerit tuottavat samanaikaisesti tehokkaasti rehun sokerista etikka-ja maitohappoa. Etikkahappo ehkäisee hiivojen ja homeiden kasvua, mikä parantaa säilörehun aerobista stabiilisuutta ja ylläpitää säilörehun laatua. Lactobacillus brevis tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. Se parantaa käymistä ja ehkäisee kuiva-ainetappioita. L.brevis on taloudellinen pH:n laskija ja se parantaa rehun aerogista stabiilisuutta, sekä säilyttää hyvän maittavuuden rehussa. Lactobacillus kefiri tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoa. L.Kefiri on tehokas pH:n laskija myös happamissa olosuhteissa, jollon se voi tuottaa etikkahappoa ja propyleeniglykolia myös maitohaposta, jos ruohossa ei ole riittävästi sokeria. Biomin®BioStabil Plus parantaa ja tehostaa erinomaisesti rehun aerobista stabiilisuutta.

 

Suurempaan erään, kysy tarjous, vetagro@vetagro.fi

Pakkauskoko : 200 g
Sisältö : Lactobacillus brevis IFA92 (DSM 23231), 1k20718 Lactobacillus plantarum (DSM 19457), 1k20742 Lactobacillus kefiri (DSM19455). Mikrobien määrä: 50 000 miljoonaa (5×10¹⁰)cfu/g. Kantoaine: Maltodekstriini
Ohje : Annospussin sisältö 200 g riittää 50 rehutonnin säilömiseen. Sekoita annospussin sisältö (200 g) 5-10 litraan haalean lämmintä vettä hitaasti sekoittaen.Valmis käyttöliuos suositellaan käytettäväksi 24 tunnin sisällä, viileällä (alle +15 °C) se säilyy jopa 72 tuntia. 30 L astia: tyhjennä seos tasaisesti viiteen 30 L astiaan ja täytä astiat vedellä. Käyttöannos 3 L /tonni. 200 L tynnyri: tyhjennä seos tynnyriin ja täytä vedellä. Käyttöannos 4 L /rehutonni. Silppurin tankki: tyhjennä seos tankkiin ja lisää vettä sen mukaan kuin annostelutarkkuus vaatii: 150 L, jos halutaan 3 L/rehutonni, tai 200 L, jos halutaan 4 L/rehutonni. 0,5-1 L /tonni itsesulkeutuvilla silppureilla, joissa on kalibroidut annostelulaitteet. Säilörehun tulee olla hyvin painotettu ja ilmatiiviisti säilötty aumaan, siiloon tai paaleihiin. Syöttö voidaan aloittaa 4 viikkoa sulkemisen jälkeen.
Tuotekoodi 350 Kategoria , ,