Toimitustavan ja -kulun valinnassa on ollut tekninen virhe, pahoittelemme asiasta koitunutta harmia!
Search
Close this search box.

Ekyflex Tendon Evo 900g

0,00 

Terveet jänteet ja nivelsiteet ovat joustavia ja hyvin lujia. Ne kuitenkin altistuvat kovalle rasitukselle harjoitusten ja kilpailujen aikana. Jännevamman sattuessa, on haasteellista edistää uusien jännekuitujen muodostumista. Tähän tarvitaan tyypin I kollageenia, jotta jänteistä tulee vahvoja ja elastisia.  Tähän haasteeseen Audevard on kehittänyt Ekyflex Tendonin , joka tukee ravitsemuksellisesti jänteiden ja nivelsiteiden hyvinvointia ja uudistumista. Ekyflex Tendonin  sisältämät ainesosat mahdollistavat kolmoisvaikutuksen:

  • Korkealaatuinen kollageeni (Tendogen I® ja valkosalava)
  • Jänteiden ja nivelsiteiden ympäristön olosuhteiden optimointi (Boswellia serrata ja paljon flavonoideja sisältävät sitrukset)
  • Jänteiden ja nivelsiteiden luuhun kiinnittyminen (D3-vitamiini)

Suositellaan käytettäväksi valmennuksessa oleville sekä jännevammoista kuntoutuville hevosille.

 

Myynti vain eläinlääkäreille.

 

https://en.audevard.com/equine-tendons/118-ekyflex-tendon.html

Pakkauskoko : 900 g
Sisältö : Sisältö / 1 kg: Aromiaineet: Tendogen ® (Glysiini 136 700 mg, L-proliini 46 700 mg), valkosalava 100 000 mg, omena-aromi 25 000 mg, Boswellia serrata 21 700 mg. Vitamiinit: D3-vitamiini 100 000 IU, Aminohapot: Tendogen I ®(L-lysiini 110 000 mg, L valiini 40 000 mg) Sinimailanen, lithothamnion levä, johanneksenleipäpuu, sokerijuurikasmelassi, Stevia, sitrusuute (50 % bioflavonoideja)
Ohje : 1-2 mitta (30 g) /päivä 1-2 kuukauden ajan valmennuskaudella. Ylläpitoannos ½ mittaa kerran päivässä. Poneille puolita annoskoot. HUOM! Kilpailukaudella ei saa antaa enempää kuin 4 mittaa päivässä, sisältää salisyylihappoa!
Tuotekoodi 924 Kategoria , ,