Toimitustavan ja -kulun valinnassa on ollut tekninen virhe, pahoittelemme asiasta koitunutta harmia!
Search
Close this search box.

St Simon’s Tox-Vex

39,90 64,90 

St Simon’s Tox-Vex on home- ja endotoksiineja eliminoiva, suoliston hyvinvointia tukeva ja vastustuskykyä ylläpitävä kotimainen täydennysrehu hevosille ja poneille. Viljojen ja korsirehujen hometoksiinit ovat todellinen terveysriski. Ne heikentävät hevosten vastustuskykyä, kasvua, rehun hyväksikäyttöä ja suorituskykyä. Ongelmaa esiintyy niin viljaruokinnassa kuin teollisia täydennysrehuja käytettäessä, täydennysrehujen viljoissa esiintyy usein toksiineja. St Simon’s Tox-Vex sisältää hometoksiinieliminaattori Mycofixin®, joka eliminoi tehokkaasti niin home- kuin endotoksiinit hevosen suolistosta. St Simon’s Tox-Vexin laadukkaat raaka-aineet huolehtivat hevosen terveydestä kokonaisvaltaisesti:

Lihaksisto: E-vitamiini, omega-3, biotiini

Hometoksiinien eliminointi: Mycofix ®

Vastustuskyky: Mycofic ®, Levucell SC, juurikaskuitu, gammalinoleenihappo (GLA), omega-3

Rehun hyväksikäyttö: Levucell SC, Digestarom PEP MGE

Ruoansulatuskanava: Mycofix®, Levucell SC, Digestarom PEP MGE, pellava, juurikaskuitu, GLA, omega-3

Maittavuus: omena-aromi, pellava, Digestarom PEP MGE

Pakkauskoko : 5 kg, 10 kg
Sisältö : Pellavapuriste, hometoksiinieliminaattori (Mycofix®), juurikasleike, Saccharomyces cerevisiae (Levucell SC), hamppuöljy, biotiini, E-vitamiini, omena-aromi, Digestarom PEP MGE.
Ohje : 250 g / 500 elopainokg/päivä. Voidaan syöttää jatkuvasti. Voidaan syöttää kuivana tai kosteana, huolehdi riittävästä veden saannista.
Tuotekoodi Tuotekoodi Kategoria ,